Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (3.19 secunde)
Firma Beny Alex este detinuta de Vasile Tantas, un apropiat al deputatului democrat Ioan Oltean. Acesta a fost acuzat de fostul ministru al economiei, Codrut Seres, ca ar fi facut presiuni asupra lui pentru a favoriza aceasta firma.
Un an de studii la Universitatea Cambridge din Marea Britanie il costa pe studentul oltean intre 9.054 si 21.954 de lire sterline, la care se adaugau 10.000 de lire sterline pentru cazare.
În spatele societatii americane, actionara la mai multe firme manevrate de Genica Boerica, s-ar afla tot omul de afaceri oltean.
Un oltean figureaza in evidentele Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Olt cu o datorie record de 60.000 de lei.
Un oltean figureaza in evidentele Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Olt cu o datorie record de 60.000 de lei.
Un oltean figureaza in evidentele Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Olt cu o datorie record de 60.000 de lei.
Premierul Ponta a oprit jaful istoric facut de oameni precum Sorin Blejnar, Codrut Marta, ma refer la milioanele sifonate din manevre cu TVA, Ion Oltean implicat in procesul de restituirea proprietatilor, Adrian Videanu - cu energia si gazul.
Altfel, mijlocasul Roberto Boboaca (21 de ani), transferat la sfarsitul saptamanii trecute, a efectuat ieri-dimineata vizita medicala, iar astazi va pleca spre Antalya, urmand sa se alature lotului oltean.
Fotbalistul oltean a castigat deja batalia la Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, hotararea fiind data pe 6.12.2011 si avand numarul 736, gruparea ardeleana fiind obligata sa "stinga"
Sarb contra oltean Martinovici ii ia locul lui Dananae din primul minut al reprizei secunde. Este schimbarea logica si necesara.
Adversari am gasi, nu ar fi o problema, dar este mai greu cu terenurile bune, care sa nu puna in pericol integritatea jucatorilor", a declarat vicepresedintele clubului oltean, Razvan Lupu.
Pe treapta a doua a podiumului a urcat echipa masculina de copii 3 a clubului oltean (Florentin Stae, Mihai Constantin, Dragos Pavel, Mihai Stancu).
Nici tabara clujeana nu a scapat fara victime, interul Laura Oltean fiind accidentat grav la genunchi, tot in prima repriza.
Clubul oltean a cerut inceperea urmaririi penale fata de membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universitatii Craiova din FRF, acuzandu-i de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
Impulsionat de evolutiile bune din acest sezon si bazandu-se pe priceperea antrenorului Petre Grigoras, presedintele Consiliului de Administratie al clubului oltean, Marin Condescu, a afirmat ca obiectivul pentru editia 2012/2013 este clasarea pe primele sase locuri.
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean.
In cadrul ultimei sedinte a Comitetului Executiv al FRF, pe fondul stabilirii meciurilor de promovare, s-a discutat si despre situatia Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj, iar verdictul a fost ca forul oltean trebuie sa intre in legalitate pana pe 13 iunie, altfel campioana nu poate fi programata pentru baraj.
Oficialul oltean le-a explicat ca ALRO nu mai exista de la 1 iulie si ca unii jucatori sunt doriti de Dan Oprescu la noua echipa a Slatinei, FC Olt, iar ceilalti sunt liberi sa-si gaseasca alte angajamente.
Alina Bako, Adela Dinu, Olesea Ciobanu, Marian Horvat, Tatiana Oltean si Cristina Vidrutiu. TVR1 si TVR 2 • Tot pentru a marca Ziua Culturii Nationale, TVR 1 si TVR 2 vor difuza, in perioada 14 - 20 ianuarie, emisiuni dedicate vietii si operei lui Mihai Eminescu.
Un ardelean iese cu capra pe camp si se intalneste cu un oltean, care zice: - Unde te duci cu boul asta?
google-analytics.com